Jdi na obsah Jdi na menu
 


Movies

Příspěvky

149. Monhartka - 9 min. video, 27 photo

5. 12. 2016

ixpcts.jpegjg8ct0.jpegpzqctw.jpega27ct8.jpeg  5 EUR / 120,-Kč

Mladá žena se koupe a plave s nafukovacím lehátkem. Oblečená je do červené halenky, džínů a bílých ponožek.

------------------------------------------------------------------------------------------------

The young woman bathes and swims with puffed-lounger. Dressed in a red blouse, jeans and white socks.

 

 

 

148. Dana - 6 min. video, 10 photo

24. 11. 2016

lvyaam.jpegqlytcy.jpegqpqaap.jpeg  4 EUR / 100,-Kč

Dvě dívky přijdou k rybníku a jedna se rozhodne zkusit jak dlouho vydrží pod vodou. Vstoupí do vody a potopí se pod hladinu. Její kamarádka ji měří čas. když se vynoří z vody tak vystoupí na břeh, vylije si vodu z bot, sundá si mikinu a jde znovu do vody. Když potom vystoupí z vody vezme si mikinu do ruky a odchází.

------------------------------------------------------------------------------------

Two girls come to the pond and one decides to try as long underwater. Enters the water and sinks beneath the surface. Her friends it measures time. It emerges from the water and ashore, poured water from his shoes, takes off his sweatshirt and goes back into the water. Then when they leave the water takes sweatshirt in his hand and walks away.

 

147. Klara - 7 min. video, 28 photo

12. 11. 2016

fvct8k.jpegmcbmmf.jpeg7vkmme.jpeg 6 EUR / 150,-Kč

Vysoká štíhlá dívka přijde k vodě, nejprve projde louži v botách na podpatku a potom vstoupí do vody. Celá se vykoupe, vystoupí z vody, odloží bundu a jde znovu do vody. Nakonec vystoupí z vody, opět projde louži a odchází.

----------------------------------------------------------------------------------------

Tall slender girl come to the water first passes through a puddle in high heels and then enter the water. It was a bath, leave the water, postpone jacket and goes back into the water. Finally, leave the water again goes through a puddle and leaves.

 

146. Kristyna, Petra - 11,5 min. video, 45 photo

3. 11. 2016

s6rr3x.jpeg7glpbh.jpegwf4pbg.jpeg4vspwg.jpeg  6 EUR / 150,-Kč

Dvě dívky přišly k přehradě, vstoupily do vody, brouzdaly se vodou, postupně se celé namočily a užívaly si koupání. Po chvíli vystoupily z vody, jedna z nich si odložila mikinu a znovu šly do vody. Když si užily koupání, vystoupily z vody, vylily si vodu z bot a odcházely.

----------------------------------------------------------------------------------------

Two girls came to the dam, come into water, wading in water, gradually soaked throughout and enjoyed swimming. After a while out of the water, one of them put down her sweatshirt and went back into the water. When enjoyed swimming, emerged from the water, spilled water out of boots and went.

 

145. Petka - 6 min. video, 19 photo

26. 10. 2016

2vpk3y.jpegooqnqc.jpeghj0nqa.jpeg  4 EUR / 100,-Kč

Žena oblečená do mikiny, džínů a sportovních bot se nejprve procházela vodou, potom si šla zaplavat. Vystoupila z vody, potom si odložila mikinu a v bílém tričku šla znovu do vody.

------------------------------------------------------------------------------

Woman dressed in a sweatshirt, jeans and sports shoes strolled water, then went swimming. She got out of the water, took off her sweatshirt and wearing a white shirt went back into the water.

 

143. Eliska - 8 min. video, 49 photo

8. 10. 2016

wwjbhv.jpegn6atpj.jpeg4mjk5r.jpeglgfbg1.jpeg  6 EUR / 150,-Kč

Dívka se koupala v šatech kterým se říká drindl. Plavala, skákala do vody a užívala si.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

The girl bathed in a dirndl. Swim, jump into the water and enjoyed.

 

142. Kristyna, Petra - 17,5 min. video, 81 photo

26. 9. 2016

knchd0.jpegyxwhd3.jpegnzrhdx.jpegdv5hd2.jpeg  10 EUR/250,-Kč

Dvě dívky přišly v dešti k vodě. Měly na sobě džíny a kožené bundy. Nejprve se polévaly vodou z lahve a potom se šly vykoupat. Plavaly a užívaly si vodu, vzaly si také nafukovací lehátko. Po chvíli vystoupily z vody, odložily si bundy a boty a šly znovu do vody. Když si koupání užily, vystoupily z vody a odcházely.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Two girls came in the rain to water. They wore jeans and leather jackets. First, doused with water from a bottle and then went for a swim. Swam and enjoyed the water, took a well deck chair. After a while out of the water, put off your jacket and shoes and went back into the water. When she enjoyed swimming, they emerged from the water and began to leave.

 

141. Barbora - 10,5 min. video, 55 photo

15. 9. 2016

bzrkns.jpeg8scknl.jpegioaknm.jpegppaknr.jpegvtikni.jpeg294knh.jpeg  6 EUR/150,-Kč

Barbora si přinesla k rybníku nafukovací lehátko které si nahustila vzduchem a potom na lehátku relaxovala na vodě. Po chvíli položila lehátko na břeh a šla si zaplavat. Také vystoupila z vody a z mola skočila šipku do vody. Nakonec si zula boty a v ponožkách se brouzdala v mělké vodě, potom si vzala do ruky boty a madračku a odcházela.

---------------------------------------------------------------------------------

Barbara had brought to the pond deck chair by the inflated air and then relaxed on a deckchair on the water. After a while, he puts a deck chair on the shore and went for a swim. Also out of the water and jumped off the pier into the water arrow. Finally, her shoes and socks to wade in shallow water, then picked up the shoes, and the couch and walked away.

 

140. Klára - 9 min. video, 34 photo

7. 9. 2016

7fnky4.jpegihvky5.jpegs9qky6.jpeg7wwky9.jpeg 6 EUR / 150,-Kč

Dívka přišla k vodě s nafukovací madračkou, vstoupila do vody v džínách, bílých ponožkách bez bot, tričku a mikině. Na vodě si lehla na lehátko, relaxovala a popojížděla po vodě. Potom nechala lehátko na břehu a šla si zaplavat. Když opět vystoupila z vody, sundala si mikinu a v bílém tričku šla opět do vody. Když měla koupání už dost, pomalu odcházela.

---------------------------------------------------------------------------------------

The girl came to the water with a deck chair, entered the water in jeans, white socks without shoes, shirt and sweatshirt. On the water lay on the bed, relaxed and keep it rolling across the water. Then let lounger on the shore and went for a swim. When he got out of the water, she took off her sweatshirt and white shirt again went into the water. When she had had enough of swimming, slowly walked away.

 

139. Lucie - 8,5 min. video, 48 photo

2. 7. 2016

qnzqpk.png.jpghewqr8.png.jpgazoqg8.png.jpgwcpqom.png.jpgcyfqr9.png.jpg  6 EUR / 150,-Kč

Dívka přišla na koupací biotop a spadl ji do vody batoh. Osprchovala se a po schůdkách vstoupila do bazénu, batoh si z vody vylovila. Bylo pěkné počasí, proto se šla vykoupat ještě jednou, zaplavala si a pak si lehla na lehátko a relaxovala. Potom se ještě jednou osprchovala a celá mokrá odcházela. Celou dobu měla na sobě košili, džíny a ponožky bez bot.

------------------------------------------------------------------------------------

The girl fell into the water backpack, so she showered and went into the water backpack. Then she swam and relaxed on a lounger. Then he showered and left all wet. The whole time she was wearing a shirt, jeans and socks without shoes.

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

následující »