Jdi na obsah Jdi na menu
 


Movies

Příspěvky

228. Laura - 11,5 min. video, 89 photos

25. 1. 2019

pa120728.jpgpa120735.jpgpa120764.jpgpa120769.jpgpa120791.jpg  5 EUR

Girl comes to the water. She wears jeans and winter jacket. When she comes to the puddle, takes off her shoes, in white socks goes through it and carry on walking in shallow water, while she wets trousers legs. She is still going to greater depth, but when the surface reach her hips gets out and go back to the water. Now she wets herself to shoulders. When she gets out off the water, we can see, how her jacket is wet, and how is the water dripping of it. She puts her jacket off and goes for a bath in shirt and jeans. She swims, relax on inflatable deck-chair, sits and lay in shallow water. We can see, hoe she likes and enjoys barhing.

----------------------------------------------------------------------------------------

Dívka přijde k vodě. Má na sobě džíny a zimní bundu. Když přijde k louži zuje si boty, v bílých ponožkách projde louži a dál se prochází v mělké vodě přičemž si namočí nohavice kalhot. Postupuje dál do hloubky, ale když má vodu do pasu tak z vody vystoupí a jde do vody znovu, tentokrát se namočí až po ramena. Když vystoupí z vody je vidět jak je její zimní bunda mokrá a jak z ni stéká voda. Na břehu si bundu odloží a jde se koupat v košili a džínách. Plave, relaxuje na nafukovacím lehátku, sedí a leží v mělké vodě. Je na ni vidět že se ji koupání líbí a že si to užívá.

 

227. Romana - 7 min. video, 35 photos

15. 1. 2019

p9100240.jpgp9100241.jpgp9100268.jpgp9100269.jpgp9100273.jpg   5 EUR

Girl with colored hair and tattoo is strolling in shallow water. She wears T-Shirt, skirt, nylons and low-top shoes. Firstly she goes through muddy puddle when the messy water get into her shoes. Then she walks in shallow water near the shore of a lake and after a while she goes for a full bath. There is an inflatable unicorn, which she puts on the surface, sits on it and relax on the water. After that she leaves the unicorn on the shore, takes her shoes off and goes swimming. When she enjoys swimming enough, takes her shoes and the unicorn in hands and leaves.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Dívka s obarvenými vlasy a tetováním se prochází mělkou vodou. Má na sobě tričko, sukni, silonky, nízké boty. Nejprve projde blátivou louži přičemž ji špinavá voda nateče do bot. Potom se prochází v mělké vodě na kraji jezírka a po chvíli se jde celá vykoupat. Má k dispozici nafukovacího jednorožce kterého si dá na vodu, sedne si na něho a relaxuje na vodě. Potom nechá jednorožce na břehu, zuje si boty a v silonkách bez bot jde plavat. Když si užije plavání, vystoupí na břeh, vezme do ruky boty a jednorožce a odchází.

 
 

226. Petra - 7,5 min. video, 106 photos

5. 1. 2019

dsc_0292.jpgdsc_0318.jpgdsc_0340.jpgdsc_0349.jpg  6 EUR

Girl, clothed in light jacket, short skirt, nylons and formal shoes gets into a pool. She is swimming and relaxing on the inflatable deck chair. After a while she gets off the pool, takes off her shoes and jacket, under which she wears a blouse, that is a little bit transparent when it is wet. She goes to a pool and swims and relax again. After it she gets out, sits down on a chair and rests.

-----------------------------------------------------------------------

Do bazénu vstoupí dívka oblečená v lehké bundě, krátké sukni, silonkách a společenských botách. V bazénu plave a relaxuje na nafukovacím lehátku. Po chvíli vystoupí z bazénu, odloží si boty a bundu pod kterou má halenku která když je mokrá je trochu průhledná. Jde znovu do bazénu a opět plave a relaxuje na lehátku. Potom vystoupí z bazénu, sedne si na židli a odpočívá.

 

225. Eliska, Kiki, Lucy - 10 min. video, 64 photos

25. 12. 2018

dsc_0407.jpgdsc_0426.jpgdsc_0442.jpgdsc_0458.jpgdsc_0461.jpgdsc_0469.jpg  10 EUR

Three girls come to a wellness centre with a whirlpool. Eliska wears a overall and shoes for skiing. Kiki wears winter jacket, trousers and shoes. Lucy has winter jacket, warm winter leggings and winter boots.
 
Kiki comes to pool first, then Eliska. They are bathing, enjoying water while Lucy is recording them. But Lucy is not careful, stands near the pool, so she fell down into it, clothed and with camera. She does not care, takes the camera out of the water and enjoys bathing with girls. After a while all of them get out of the pool, takes of upper clothes. Kiki takes off jacket, under which is jean shirt, Eliska takes off the overall and Lucy puts off he jacket. All girls takes the shoes too and stay in socks only. They go to a whirlpool for a while and then to the pool again. Several times they get out the pool and jump into it, that the water splash on whole room. We can see, how they like bathing and how they are enjoying it. 
-----------------------------------------------------------

Do wellness centra s bazénem a vířivkou přijdou tři dívky. Eliska má na sobě lyžařskou zimní kombinézu a lyžařské boty. Kiki má zimní bundu, plátěné kalhoty a střevíce, Lucy má zimní bundu, teplé zimní legíny a vyšší zimní boty.

První vstoupí do bazénu Kiki, za ní jde Eliska. V bazénu se koupají, užívají si vodu zatímco je Lucy natáčí kamerou. Lucy ale není opatrná, stoupne si příliš ke kraji a tak jak je oblečená, i s kamerou spadne do vody. Nevadí ji to, kameru z vody vyndá a užívá si koupání s dívkami. Po chvíli všechny dívky vystoupí z bazénu a odloží si vrchní oblečení. Kiki si odloží bundu pod kterou má džínovou košili, Eliska si odloží kombinézu pod kterou má halenku a legíny, Luci si odloží bundu. Všechny dívky si také vyzují boty a dál zůstanou v ponožkách. Jdou na chvíli do vířivky, potom zase do bazénu,  několikrát z bazénu vystoupí a skáčou do vody že voda stříká po celé místnosti. Je na nich vidět jak se jim koupání líbí a jak si to užívají.

 

224. Nataly - 9 min. video, 50 photos

15. 12. 2018

pb080973.jpgpb080985.jpgpb081008.jpgpb081013.jpgpb081016.jpg  6 EUR

Young girl comes to river. She wears T-Shirt, skirt, nylons and strap sandals. She brings inflatable deck chair that she leaves on shore and goes to water. She walks in shallow water and continues in to the greater depth, where she have to swim. Then she comes to shore, sits on canoe and splash muddy water with her feet. After that she takes a deck chair, lay on it and relax on water. When she enjoys deck chair enough, leave it on the shore, takes the shoes off and in nylon stockings only strolls on muddy shore and shallow water. Finally she comes to a bench, where she sits, puts her feet on it and rests.

-----------------------------------------------------------------

Mladá dívka přijde k řece. Má na sobě tričko, sukni, silonky a otevřené páskové boty na nízkém podpatku. Přinese si nafukovací lehátko které nechá na břehu a vstoupí do vody. Prochází se v mělké vodě, potom pokračuje v chůzi do hlubší vody kde plave. Potom dojde ke břehu, sedne si na kanoi a cáká nohami v blátivé vodě. Potom vezme nafukovací lehátko, vezme ho do řeky a relaxuje na lehátku. Když si užije na lehátku, dojde ke břehu, lehátko dá na břeh, odloží si boty a bez bot v silonkách se prochází po blátivém břehu a v mělké vodě. Poté dojde k lavičce na kterou si sedne, dá si nohy na lavičku a odpočívá.

 

223. Laura - 7,5 min. video, 42 photos

5. 12. 2018

p7071314.jpgp7071320.jpgp7071345.jpg  5 EUR

The girl named Laura brings inflatable deck chair. Put it on the shore and goes in sport set and shoes in water. Slowly she gets to shallow water by the shore, after that she continues to greater depth where she soak her hair when she's swimming. Gets off the water, takes the deck chair, goes into water again and relax on it. After a while she gets off the water, puts off her sports jacket and shoes and in T-shirt, trousers and white socks go to water again, She's relaxing on the inflatable deck chair again, finally she comes to shore, takes the deck chair, shoes and jacket to hand and leaves.

-----------------------------------------------------------------------

Dívka jménem Laura si přinese k vodě nafukovací lehátko. Odloží ho na břehu a jde do vody ve sportovní soupravě a sportovních botách které má na sobě. Pomalu vstoupí do mělké vody u břehu, potom pokračuje do větší hloubky kde plave přičemž si namočí i vlasy. Vystoupí z vody, vezme nafukovací lehátko, jde znovu do vody a relaxuje na lehátku. Po chvíli vystoupí z vody, odloží si sportovní bundu a boty a v tričku, kalhotách a bílých ponožkách jde znovu do vody. Opět relaxuje na lehátku, nakonec dojede ke břehu, lehátko, bundu a boty vezme do ruky a odchází.

 

222. Kristyna, Petra - 12 min. video, 39 photos

25. 11. 2018

pa190312.jpgpa190318.jpgpa190332.jpgpa190341.jpg  8 EUR

Two Girls, Kristina and Petra come to a pond. Come down from a muddy hillside and think that they can slip down once more. They try it again but it didn't go right, so they decide that they will bath in the pond and try it in wet clothes. It went better, so they enjoy slipping on the butt, on the tummy etc. and don't mind that they are muddy. When they enjoyed it enough, they go bath in order to clean their clothes. It starts heavy rain meanwhile but they like swimming in the rain. When they enjoyed bathing enough, come out of the water but sit down in shallow water. After that leave to home and talk that it's raining so they would come home wet so at least they enjouyd muddy slide and bathing.

(Czech language, English subtitles)

--------------------------------------------------------

Dvě dívky, Kristina a Petra přijdou k rybníku. Slezou z blátivé meze k vodě a dostanou nápad že by se mohly ještě jednou sklouznout. Zkusí to znovu ale špatně to klouže, proto se rozhodnou že se vykoupají v rybníku a zkusí jestli to v mokrém oblečení bude po blátivé mezi lépe klouzat. Jde to lépe, proto si užívají klouzání, po zadku, po břiše a tak různě, že jsou špinavé od bláta jim nevadí. Když si dostatečně užijí, jdou se vykoupat aby se umyly od bláta. Mezitím začne vydatně pršet, ale koupání v dešti se jim líbí. Když si koupání dostatečně užijí, vystoupí z vody a ještě si na chvíli sednou v mělké vodě. Potom odcházejí domů a mluví o tom že když prší tak by stejně přišly domů mokré, tak si alespoň užily blátivou skluzavku a koupání.

 

 

221. Lucie - 1 min. video

15. 11. 2018

3.jpg4.jpg5.jpg

Free with the purchase of video 220. Lucie

Lucie is taking shower and freshing herself by the nozzle that is watering the lawn in the park. She wears blouse and jeans. she is enjoying the shower and feeling great in wet clothes on hot summer day.

----------------------------------------------------------------

Lucie se sprchuje a osvěžuje u zavlažovací trysky která zavlažuje trávník v parku. Má na sobě halenku a džíny, sprchování si užívá, v mokrém oblečení je ji v horkém letním dnu velmi příjemně.

 

 

220. Lucie - 3 min. video

15. 11. 2018

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg  5 EUR / 120 Kč

Lucie comes to beach. where are many people who are bathing, sunbathing etc. She wears blue blouse with long sleeves. long white trousers and sport shoes. She gets in the water and carry on walking into greater depth. After that she comes out the water, and sits down on the bench. Finally she is leaving on along the sidewalk and we can se how she likes wet clothes.
-------------------------------------------------------------
Lucie přijde na pláž na které je mnoho lidí kteří se koupají a opalují. Má na sobě modrou halenku s dlouhými rukávy, dlouhé bílé kalhoty a sportovní boty. Takto oblečená vstoupí do vody, pokračuje v chůzi do větší hloubky kde se celá namočí. Potom pomalu vystoupí z vody a sedne si na lavičku. Nakonec po chodníku odchází přičemž je na ní vidět jak se ji v mokrém oblečení líbí a jak si to užívá.
 

219. Pavla - 4 min. video, 120 photos

6. 11. 2018

p1260861.jpgp1260896.jpgp1260926.jpgp1260937.jpgp1260944.jpgp1260952.jpg  5 Eur / 120 Kč

Girl in jeans, sweatshirt and sports shoes enters the river. She is strolling in river by weir, then she stands under weir and let the water fall on her. She takes off a sweatshirt for a while and is in T-Shirt only. After that she puts on the sweatshirt again and carry on walking. When she is getting off the river we can see how water is dripping off her clothes.
---------------------------------------------------------------------

Dívka v džínách, mikině a sportovních botách vstoupí do řeky. Prochází se v řece pod jezem, potom si stoupne pod jez a nechá na sebe padat vodu z jezu. Na chvíli si sundá mikinu a je v tričku, potom si zase mikinu oblékne a dál se prochází řekou. Když vystupuje z řeky je vidět jak z jejího oblečení kape voda.

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

následující »